Home

List of Best Hoteller, Vandrerhjem og Bed & Breakfast for billig overnatning i Danmark

Overnatning i København

Danhostel København Billlig overnatning på hostel i København, central beliggenhed, byens bedste udsigt.

Danhostel København Amager Billig overnatning på hostel og vandrehjem i København - Amager.

Danhostel København Bellahøj Billigt hostel og vandrehjem i København.

CABINN City Hotel I hjertet af København lige ved Tivoli. Beliggenhed midt i centrum. Så snart du træder ud af hotellets dør, står du midt i den pulserende københavnske bymidte.

CABINN Scandinavia Hotel Centralt i København og tæt på søerne og en kort spadseretur fra Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli.

CABINN Metro Hotel Designhotel i København og tæt på lufthavnen og Bella Centeret.

CABINN Express Hotel Centralt i København og tæt på søerne. Vil du ind til Københavns centrum, ligger Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli i behagelig gåafstand.

Grand Hotel Billige hotelophold - Overnat til udsalgspris på Grand Hotel Copenhagen - få en oplevelse i top kvalitet og nyd København fra byens bedste beliggenhed.

Hotel Opera Det 3-stjernede Hotel Opera har adresse på en fredfyldt sidegade til Kgs. Nytorv, kun 2 minutters gang fra busser, Metro og shopping på Strøget.

Wittrup Motel Prisbilligt alternativ til dyre hotelværelser, god mad og højt serviceniveau. 60 værelser i to kategorier. A la carte restaurant, mødefaciliteter og selskabslokaler.

Hotel Bethel Hotel Bethel Sømandshjem - billigt og hyggeligt hotel midt i København. Byder velkommen til alle, der gerne vil have et sted at sove i hjemlige og trygge omgivelser i centrum af København.

Wakeup Copenhaagen 2 smarte lavprishoteller i København. Moderne og billige hoteller i Københavns centrum med fantastiske værelser og priser. 2 stjernet hoteller med 5 stjernet placering i København.

Hotel Copenhagen Billig overnatning i Københaavn. Ligger på Islands Brygge, tæt på vandet og kun 10 min gå gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Metrostationen Islands Brygge ligger kun List of Best0 meter fra hotellet og gør dermed beliggenheden ideal for gæster som skal til Ørestaden, lufthaven eller strøget, da det ikke tager længere end 5 min i metro.

Overnatning i Aarhus

Bed & breakfast i og omkring Aarhus Du kan bo på Bed & Breakfast hos private udlejere både i centrum af Aarhus, tæt på byen og endda også ude på landet i smukke landelig omgivelser. Tilbyder billig overnatning i Aarhus.

Danhostel Aarhus Vandrerhjem Er beliggende i de skønneste naturomgivelser med både nye og ældre bygninger midt i Riis Skov, og tæt på badeanstalten,.

Aarhus City Sleep-In City Sleep-In er et centralt mødested for backpackers og prisbevidste rejsende, i hjertet af Aarhus, få minutter fra Domkirken, Aarhus Å, Latinerkvarteret og i gåafstand til Hovedbanegård og Rutebilstation..

Aarhus Hostel Pa° Aarhus Hostel fa°r du overnatninger pa° en tidligere højskole. Her fa°r du i en god atmosfære BILLIG overnatning tæt pa° Aarhus, hvor du altid kan finde en GRATIS parkeringsplads lige uden for døren. Billig overnatning i Aarhus.

CABINN Aarhus Hotel Er et af byens bedst beliggende hoteller – lige ved Domkirken, Teateret og det hyggelige Latinerkvarter med de brostensbelagte gader. Fra hotellet har du få minutters gang til gågadens mange butikker og det pulserende caféliv langs Aarhus Å, der snor sig gennem den gamle købstad.


Overnatning i Aalborg

Bed & Breakfast - privat overnatning i Aalborg Bed & Breakfast - bo godt og billigt hos den lokale befolkning i Aalborg.

Danhostel Aalborg Vandrerhjem Har gode faciliteter for alle som ønsker en ferie i rolige omgivelser, nær ved lystbådehavn, Aalborg Camping og Hytteø. Tilbyder billig overnatning i aakborg.

CABINN Aalborg Hotel Billig overnatning i Aalborg. Ligger i Aalborgs hyggelige bymidte og med en storslået udsigt til Limfjorden, som du kan nyde fra hotellets morgenmadscafé. Hotellet er centralt placeret på havnefronten med Nordkraft og Utzon Center som nærmeste naboer, mens banegården, Jomfru Ane Gade, Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Teater kun er få minutters gang fra hotellet.

Asaa Camping og Hytteferie Luksus Hytter til leje hele året nær Aalborg. Kan tilbyde Hytter med bad/toilet, køkken, ovn, tv og Dvd. Beliggende i ro og fred ved dejlig natur, nær skov og strand. Hytten indeholder sengepladser til 6 personer, i tre rum. 1 soveværelse, en hems og en sovesofa i stuen.

Nymarksminde Bed & Breakfast Bo billigt i dejlige lejligheder i Aalborg. Tilbyder billige overnatninger i lyse og velindrettede lejligheder i Aalborg.

Friis Bed & Breakfast Store lyse værelser i dejlig murermester villa, centralt beliggende i roligt villakvarter i Aalborg – Hasseris. Tæt på Aalborg midtby og tæt på mange indkøbs muligheder, offentlig transport med bus.

Overnatning i Odense

Danhostel Odense City Ligger i hjertet af Odense; tæt på banegården og H.C. Andersens Hus – og med en fantastisk udsigt over Kongens Have og Odense Slot. Med andre ord: Det perfekte udgangspunkt for at opleve eventyrlige Odense! Nyd H. C. Andersens by med en gågade med masser af butikker, der bugner af tilbud. Billig overnatning i Odense.

Danhostel Odense Kragsbjerggaard Vandrerhjemmet ligger i rolige omgivelser uden meget trafik, og den store gårdhave og den lille skov der hører til vandrerhjemmet, gør det til et godt, hyggeligt og sikkert sted for børnefamilier. Vandrerhjemmets store P-plads er naturligvis gratis at benytte. Billig overnatning i Odense.

CABINN Odense Hotel Billig overnatning i Odense. Ligger super centralt lige ved stationen og få minutters gang fra den historiske bydel, hvor du blandt andet finder H.C. Andersens Hus. Værelserne er topmoderne, og det samme er morgenmadscaféen på øverste etage, hvorfra du har en blændende udsigt ud over centrum af Odense.

Odense City B&B Et eksklusivt Bed and Breakfast i Odense centrum. Er beliggende i hjertet af Odense, 650 m fra banegården og 1 minut fra gågaden. Restauranter, butikker museer og natteliv er få skridt fra døren. Gratis citybus lige uden for døren.

Amalie Bed & Breakfast Billig overnatning i Odense. Amalie Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegården og H. C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med fladskærm - Tv og dvd. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og Internet.

Odense Bed and Breakfast Billig overnatning i Odense. Ligger i udkanten af Odense på Fyn - 3 km fra motorvejsafkørsel 52 på E20 og 8 km fra centrum.

Overnatning i Billund

Bed & Breakfast i Billund Find billig overnatning i Billund. En lang række Bed & Breakfasts, som alle giver dig og din familie et trygt og hyggeligt udgangspunkt for ferien i Billund området. Her er alt fra dobbeltværelser i private hjem til fuldtudstyrede ferielejligheder på landet.

gregersminde.dk Bed & Breakfast Billund Billig overnatning i Billund. 3 km til Legoland. 4 km til lufthavnen. Gratis langtidsparkering for lufthavnsrejsend.

Danhostel Grinsted – Billund Er beliggende i Grindsted by kun 12 km fra Billund med Legoland, Lalandia og Billund Lufthavn. ligger i byen tæt på caféer og butikker – og med kun 100m til busstationen.

Øst. Trøgelborg Hyggelig og billig overnatning i naturskønne omgivelser kun 4 km. fra Billund.

Overnatning på Bornholm

De 5 Danhostels på Bornholm 5 Danhostels som tilbyder billig og hyggelig overnatning på Bornholm; Danhostel Rønne, Danhostel Hasle, Danhostel Gudhjem, Danhostel Svaneke og Danhostel Boderne.

Bed & Breakfast på Bornholm Håndplukkede Bed & Breakfast links til billig overnatning på Bornholm. Største danske guide Bed & Breakfast på Bornholm.

Nexø Hostel - Bornholm Moderne og billige hostel på skønne Østbornholm i havnebyen Nexø som byder på idyllisk havne- og bymiljø med omkringliggende klippekyst og sandstrand.

   Home

  Sitemap

  View Our Privacy Statement

   Contact Us:
   Email: web@danex-exm.dk

(c)Copyright 1997-2017 by danex-exm.dk, All rights reserved